<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Україна
14.08.2022 643

"Ця вся шваль втекла": розвідка перехопила розмову окупанта, який скаржиться на "вал" відмовників

Українська розвідка перехопила телефонну розмову російського військового, який скаржиться на велику кількість відмовників серед окупантів, що воюють проти України.

0c57d23ff11b5ce1c70f889bb2222dd4_14.08.22

Відомо, що цей загарбник перебував у Харківській області та розповів про стан набору особового складу до збройних сил Росії.

Відповідний аудіозапис ГУР Міноборони України опублікувало в Мережі. Пише ТСН. 

"У мене від взводу залишилося 11 людей, має бути 30. У нас батальйон – 320 осіб, нас – 52. Ну, відмовники. Не тільки поранені та вбиті, відмовників, с*ка, вал просто. Вони коли розкрили набори без усілякого віку, без статей, без медоглядів, сюди повалила одна шваль. Ця вся шваль втекла після перших двох обстрілів", – бідкається окупант. "Зараз тут залишились одні ветерани і "діти" з характером. Ну, в сенсі діти – є тут 20-річні, 25-річні, які от фільмів передивилися. Пропаганда працює", – зауважив російський військовий.

У розмові він також розповів про географію солдатів, які є у підрозділі, виділивши відсутність людей з окупованого Криму.

Нагадаємо, за даними останніх оцінок розвідки та військових зі США, близько 500 російських окупантів щодня гинуть або отримують поранення на фронті.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ця вся шваль втекла": розвідка перехопила розмову окупанта, який скаржиться на "вал" відмовників 5.00 5 2
Політика / Україна
14.08.2022 643
Еще материалы раздела «Україна»