<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Політика
Україна
14.08.2022 814

"Послідовне винесення вперед ногами": Арестович про переговори України з Росією

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що в переговорах з Росією треба взяти ізраїльський досвід.

3738c61917fb824c96a96232e78e9773_14.08.22

Для Ізраїлю "мир в обмін на територію" не покращив ситуацію, а вона стала тільки гіршою. Пише ТСН. 

Таку думку Олексій Арестович висловив у своєму телеграм-каналі.

"У всій цій історії найпоказовішою є навіть не спроба вмовити нас на переговори (читай, припинення вогню) шляхом ядерного шантажу на ЗАЕС, а випуск кракена - Кіссенджера з його пропозицією "…вступ до НАТО в обмін на території". Нагадаю, що Ізраїль цю історію "мир в обмін на території" проходив двічі. І двічі стало лише гірше.

І нагадаю також – що російська армія вже перебуває за межею стратегічного зламу: мобілізація провалена, відмовників море, нового великого наступу організувати не в змозі, ракетні обстріли – кіт наплакав, у Криму приймають, у Херсоні ковтають",  - говорить Арестович.

Він додав, що зараз в Україні ситуація дещо покращилася, про що свідчить повернення Макдональдса, удар по Саках, прорив Гіркіна та надрив Кіссенджера.

"Ні, хлопці. Не буде жодного обміну територій. Ні на що - навіть на НАТО. Навіть не намагайтеся. Буде послідовне та зосереджене винесення російської армії з нашої території. Вперед ногами", - написав Арестович.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Послідовне винесення вперед ногами": Арестович про переговори України з Росією 5.00 5 1
Політика / Україна
14.08.2022 814
Еще материалы раздела «Україна»