<
НОВИНИ ДНЯ: В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
15.08.2022 460

Українські "русалоньки" вибороли шосте "золото" в артистичному плаванні континентальної першості

У Римі триває чемпіонат Європи з водних видів спорту, на якому збірна України з артистичного плавання виборола чергову нагороду.

74c9f41bb4646f7661e5fb43a0aedee6_15.08.22

Збірна України з артистичного плавання виборола "золото" у комбінації на чемпіонаті Європи з водних видів спорту. Пише ТСН. 

"Синьо-жовті" набрали 95.2 бала.Друге місце посіла збірна Італії, а третє – Греція.

Україну представляли Марта Федіна, Марина й Владислава Алексіїви, Олеся Дерев'янченко, Вероніка Гришко, Софія Мацієвська, Дар'я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна та Валерія Тищенко.

Для українських синхроністок це вже шоста нагорода на цьому турнірі. Раніше Марта Федіна здобула "золото" в артистичному плаванні у сольній програмі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські "русалоньки" вибороли шосте "золото" в артистичному плаванні континентальної першості 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
15.08.2022 460
Еще материалы раздела «Спорт»