<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
15.08.2022 920

"Омріяний СРСР близько": у Зеленського відреагували на рішення Польщі припинити видавання віз росіянам

У Польщі планують розробити механізм, який дозволить припинити видачу віз громадянам Росії.

46d82923db577db5d8a15ec686239064_15.08.22

Це дозволить росіянам пошвидше повернутись в "омріяний СРСР".

Про це написав голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Польща також приєднується до рішення Фінляндії, Естонії, Латвії та Данії у їхній спробі запровадити загальноєвропейську заборону на видачу туристичних віз для росіян. Візовий бан наступає на росію. Омріяний ними срср вже близько", - наголосив Єрмак.

Зазначимо, що у Польщі підтримують подальше запровадження санкції проти держави-окупантки та працюють над тим, щоб розробити механізм, який дозволить припинити видавання віз росіянам. Заступник міністра закордонних справ Польщі Пьотр Вавжик наголосив, що в Європейському союзі є великі країни, які виступають проти того, щоб росіянам припинили видавати візи. Зокрема, це - Німеччина, Франція та Нідерланди. Натомість Вавжик наголосив, що через це Польща самостійно працює над тим, щоб обмежити видачу шенгенських віз росіянам.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Омріяний СРСР близько": у Зеленського відреагували на рішення Польщі припинити видавання віз росіянам 5.00 5 1
Політика / Україна
15.08.2022 920
Еще материалы раздела «Україна»