<
НОВИНИ ДНЯ: Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа датавсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
15.08.2022 456

З початку повномасштабної війни в Києві затримали 313 диверсантів, - Нацполіція

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Києві затримали 313 потенційних учасників 23-х диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" розповів начальник ГУ Нацполіції Києва Іван Вигівський.

"За час війни у Києві затримано 313 потенційних учасників 23 ДРГ. Звісно, не всі факти знайшли своє підтвердження, але цих 313 осіб, які пройшли за обліками, передано СБУ. Спецслужба далі вже займалася їх документуванням", - розповів керівник столичної поліції.

Він повідомив, що наразі в Києві працюють 10 оперативних груп із виявлення ДРГ.

На запитання про те, чи багато може бути ворожих агентів нині в столиці, Вигівський сказав: "Потенційно може бути багато. Але для вчинення злочинів потрібна підготовка, певні можливості – це все не так просто. Можливо, хтось якісь ідеї і виношує, але реалізувати їх складно".

У цьому контексті Вигівський наголосив, що кимінальний елемент "максимально перебуває під контролем і органів поліції, і інших правоохоронних органів".

"А щодо того, що в Києві і взагалі в нашій державі є люди, які, скажімо так, мають "інші погляди", це справді має місце", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
З початку повномасштабної війни в Києві затримали 313 диверсантів, - Нацполіція 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
15.08.2022 456
Еще материалы раздела «Столиця»