<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.08.2022 889

Якою буде погода в Києві на День Незалежності: попередній прогноз синоптиків

Попередні розрахунки синоптиків говорять, що на День Незалежності 24 серпня в Києві буде спекотна погода без дощу. Але це лише попередній прогноз.

Про це в коментарі РБК-Україна сказала заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня.

"Попередньо по Києву на 24 серпня суха та спекотна погода, 30 градусів", - сказала вона.

Водночас Голеня зазначила, що справджуваність прогнозів більш ніж на п’ять діб дуже невисока. "Якщо антициклональна погода, то можна на десять діб сказати", - додала вона, зазначивши, що зараз в Україні спостерігається нестійка погода і все може змінитися.

За її словами, прогноз щодо насування циклонів на найближчі п’ять днів справджується. "Він (циклон, - ред.) може піти іншою траєкторією з різною кількістю дощів. Але прогнози на десять діб - це 50 на 50", - додала синоптик.

Нагадаємо, за прогнозом Укргідрометцентру, у найближчий тиждень очікується нестійка погода з дощами та грозами. Погода в Україні дещо відрізнятиметься від типової для серпня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Якою буде погода в Києві на День Незалежності: попередній прогноз синоптиків 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.08.2022 889
Еще материалы раздела «Суспільство»