<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
Політика
Україна
16.08.2022 553

"Крим з феєрверками повертається у рідну гавань": з'явилося відео вибухів в Майському

У окупованому Криму знову хтось невдало "покурив".

796572a744c64ed788a369adf5db3f6e_16.08.22

Зрання поблизу Джанкоя у повітрі чутно і видно "феєрверки", які злятають з території військової частини. Пише ТСН. 

Відео вибухів з'явилося в Мережі.

"Крим із фейерверком повертається у рідну гавань", - підписали відео його автори.

На кадрах видно, як салютами та "бенгальськими вогнями" в повітря злітають боєприпаси, і це супроводжується гучними та іскристими вибухами. Детонація відбувається у кількох місцях одночасно.

Нагадаємо, що окупаційна влада вже відреагувала на подію. Так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов повідомив, що виїхав до села Майське в Джанкойському районі. За даними російських пропагандистів, там горить трансформаторна підстанція. Про вибухи нічого не повідомляється.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна в 2022 році проведе засідання Кримської платформи. Також 15 серпня було створено Консультативну раду з питань деокупації.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Крим з феєрверками повертається у рідну гавань": з'явилося відео вибухів в Майському 5.00 5 2
Політика / Україна
16.08.2022 553
Еще материалы раздела «Україна»