<
НОВИНИ ДНЯ: Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Україна
17.08.2022 636

"Ми обов'язкво звільнимо Крим": представниця Зеленського на півострові закликала місцевих бути обережними

Українців, які проживають в Криму, закликали бути обережними і ховатися в разі небезпеки в обладнаних місцях і підвалах.

Постійна представниця президента України в Криму Таміла Ташева наголосила, що війна "несподівано" прийшла і в Крим. Пише ТСН. 

Про це вона написала у своєму Facebook.

"Війна от так "несподівано" прийшла в Крим. Окупанти і колонізатори вже тікають з Криму", - написала Ташева.

За її словами, попри заяви Кремля, що "людям у Криму нічого не загрожує", місцеві вважають інакше.

"Дорогі громадяни України, хто живе у Криму, і особливо опирається окупанту всі 8 років війни. Ми обов'язкво звільнимо Крим, застосовуючи всі можливі і не заборонені механізми для боротьби не лише за територію, а і за вас. Впевнена, ви чекаєте на це всі роки окупації. Поки ж будте обережні, ховайтесь у обладнаних місцях або своїх підвалах. Підготуйте потрібні засоби", - закликала представниця Зеленського.

Нагадаємо, перед ранковими вибухами у Джанкої окупанти стягнули туди велику кількість техніки, боєприпасів та ППО. Тож склади в окупованому місці виявилися дуже спокусливою ціллю.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Ми обов'язкво звільнимо Крим": представниця Зеленського на півострові закликала місцевих бути обережними 5.00 5 1
Політика / Україна
17.08.2022 636
Еще материалы раздела «Україна»