<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Росія
17.08.2022 889

Путін може відмовитися від Криму та перевернути думку суспільства – політолог

Диктатор Путін може відмовитися від Криму для збереження своєї "репутації" та влади в Росії.

Російський фюрер Путін може відмовитися від Криму, щоб зберегти свою владу. Він зможе переконати в цьому суспільство. Пише ТСН. 

Таку думку в ефірі телеканалу "Еспресо" висловив політолог Максим Розумний.

За його словами, Крим для Путіна – дуже важливий. На окупації півострова він побудував свою легітимність після президентських виборів 2018 року. І жертвувати ним він не хоче. Проте російська пропаганда "вирішить" проблему патріотичних настроїв суспільства щодо півострова.

"Якщо буде потрібно для збереження влади, то російське телебачення розповість, що "не дуже й хотілось" мати Крим, є вищі інтереси. Коли мене питають, чи не буде Путін заручником патріотичних настроїв імперського реваншизму російського суспільства, я відповідаю, що ці речі чітко і безумовно керуються. Диригент перебуває в Кремлі", - зазначив Максим Розумний.

Він також додав, що змінити думку суспільства для пропаганди не важко.

"Тим паче, що є зараз одна мовчазна більшість - вона критично і скептично ставиться до нападу на Україну і навіть до історії з Кримом. У іншому випадку, буде інша мовчазна більшість на патріотичних позиціях, але буде терпіти і вважати, що треба як вождь сказав. Не кажучи вже про перспективу зміни режиму, коли хтось інший на противагу Путіну буде зобов’язаний все повернути на 180 градусів", - наголосив політолог.

Нагадаємо, українців, які проживають в Криму, закликали бути обережними і ховатися в разі небезпеки в обладнаних місцях і підвалах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін може відмовитися від Криму та перевернути думку суспільства – політолог 5.00 5 2
Політика / Росія
17.08.2022 889
Еще материалы раздела «Росія»