<
НОВИНИ ДНЯ: Спека та дві місячні норми дощів: кліматологи підбили підсумки червня в Києві  Зеленський: співвідношення втрат сьогодні - 1 українець до 6 росіян  Що треба знати водіям мотоциклів та скутерів про власну безпеку: поради поліції  Коли в Україні почне спадати спека: синоптикиня назвала дати  Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липні  Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФвсі новини дня
Політика
Україна
17.08.2022 505

Росія реформує десантні війська через колосальні втрати в Україні: що відомо

Росіяни несуть колосальні втрати у війні з Україною.

910aba239bc294afb46bfa90bea1cad9_17.08.22

Через величезні втрати окупантів в Україні, куди їх кинув диктатор Путін, у Росії вирішили реформувати повітряно-десантні війська.

Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк, посилаючись на джерело. Пише ТСН. 

За його словами, росіяни збираються зробити полки десантних військ батальйонами, а дивізії - бригадами. Втім, поки терміни проведення такої реформи невідомі.

"У зв'язку з неможливістю компенсувати величезні втрати серед особового складу військових частин Повітряно-десантних військ РФ, командування Збройних сил планує здійснити певні реформи. За інформацією від джерела з (Повітряно-десантних військ - Ред.), реформи будуть спрямовані на реорганізацію структури в цілому, а фактично мова йде про скорочення...", - повідомив журналіст.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія реформує десантні війська через колосальні втрати в Україні: що відомо 5.00 5 1
Політика / Україна
17.08.2022 505
Еще материалы раздела «Україна»