НОВИНИ ДНЯ: Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 рокувсі новини дня
Політика
Україна
17.08.2022 593

Після вибухів в Криму на Керченському мосту зафіксували рекордний трафік

По Кримському мосту за минулу добу проїхало понад 38 тисяч автомобілів. Така кількість стала рекордною.

Через Керченську протоку по Кримському мосту за минулу добу в обидві доки проїхало практично 38 тисяч автомобілів. Це стало рекордом по добовій кількості. Пише ТСН. 

Про це пише російське пропагандистське видання "РИА новости".

Як повідомляється, за минулу добу, 15 серпня, по Кримському мосту в обидві сторони проїхали 38,3 тисячі автівок. Водночас попередній рекорд був зафіксовано ще два роки тому.

"Попередній рекорд було зафіксовано 16 серпня 2020 року — 37 тисяч 374 транспортні засоби", — пише видання.

Зазначимо, що в соцмережах після вибухів на військовій авіабазі в Криму стала з’являтися інформація про те, що тисячі росіян після “бавовни” почали рухатися мостом. Ці ж дані підтверджує і глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Тисячі громадян росії вже висуваються у бік мосту через Керченську протоку", - наголосив він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Після вибухів в Криму на Керченському мосту зафіксували рекордний трафік 5.00 5 2
Політика / Україна
17.08.2022 593
Еще материалы раздела «Україна»