<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
17.08.2022 553

"Нам будуть відчинені всі двері": олімпійський чемпіон із РФ влаштував істерику через відсторонення від змагань

Чотириразовий олімпійський чемпіон країни-агресорки Олександр Тихонов прокоментував відсторонення спортсменів від міжнародних змагань унаслідок повномасштабного вторгнення до України.

Так, він висловив упевненість у тому, що росіян нібито благатимуть повернутися в міжнародні турніри, а потім ще перепросять за санкції щодо його країни. Пише ТСН. 

Таку думку Тихонов висловив в інтерв'ю порталу Газета.ru.

"Я вже говорив неодноразово, що вони прийдуть до того, що росіян необхідно допускати до міжнародних змагань. Це телебачення, це конкуренція. Хто може скласти конкуренцію на міжнародній арені? Росія!

Вони прийдуть і ще приповзуть на колінах! Нам будуть відчинені всі двері, а вони ще вибачатимуться! Я б ще на додачу подав до суду на ті федерації, які вирішили відсторонити росіян. І не треба цього соромитися!", - сказав Тихонов.

Нагадаємо, що на початку повномасштабної війни, яку Росія розв'язала проти України, голова МОК рекомендував міжнародним федераціям не допускати спортсменів країн-агресорок до змагань. Однак у червні Бах зробив резонансну заяву про те, що недопуск до змагань росіян і білорусів порушує принцип "спорт поза політикою" та унеможливлює "чесність проведення змагань".

Як наслідок, олімпійський чемпіон Токіо-2020 з греко-римської боротьби Жан Беленюк жорстко розкритикував позицію президента МОК після його скандальної заяви щодо участі в турнірах спортсменів з Росії та Білорусі.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Нам будуть відчинені всі двері": олімпійський чемпіон із РФ влаштував істерику через відсторонення від змагань 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
17.08.2022 553
Еще материалы раздела «Спорт»