<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
17.08.2022 470

Юніорська збірна України з гандболу стала віцечемпіоном Європи у дивізіоні "B"

Збірна України з гандболу віком до 18 років виграла "срібні" медалі Чемпіонату Європи у дивізіоні "B", який відбувався у румунській Крайові.

7c4ad8638f3ba45a9a105184e16d4639_17.08.22

Так, "синьо-жовті" в фінальному протистоянні зазнали поразки від Австрії з рахунком 23:30. Пише ТСН. 

Зазначимо, що початок гри був за українцями. Збірна України повела в рахунку (5:2, 6:4, 8:5). Пізніше збірна Австрії перехопила контроль над матчем, виграла перший тайм 15:12 та утримала перевагу після перерви.

Цікаво, що підопічні Вадима Бражника перемогли австрійців на груповій стадії 29:26, однак зробити це знову не вдалось. Ось, що сказав керманич "синьо-жовтих" після завершення фінального протистояння.

"Вітаю всіх з сріблом. Дякуємо вболівальникам, які вірили в нас і тим, хто не вірив, теж дякуємо.

Був хороший для нас початок фінального матчу, але, на жаль, травма вже другого розігруючого не залишила нам можливості знайти рівноцінну заміну на цій позиції. Але я вдячний всім хлопцям за самовіддачу та волю до перемоги.

Хочу подякувати всім дитячим тренерам за те, що знайшли та виховали таких спортсменів! Слава Україні!", - сказав Бражник.

  • Найкращим гравцем збірної України у фінальній зустрічі було визнано лівого крайнього Олександра Сірика, на рахунку якого 11 голів з 12 кидків;
  • Два українці потрапили до збірної найкращих гравців юніорського Євро-2022 (дивізіон "В"). Владислав Щербіна - найкращий захисник турніру. Микола Процюк - найкращий лівий півсредній турніру;
  • "Бронзовим" призером континентальної першості стали господарі змагань - румуни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Юніорська збірна України з гандболу стала віцечемпіоном Європи у дивізіоні "B" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
17.08.2022 470
Еще материалы раздела «Спорт»