<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
17.08.2022 643

"Немає нічого": Фейгін про рівень розвитку воєнної промисловості Росії

Росія активно шукає союзників, щоб перекупити західну зброю по "сірим" схемам.

e918b646cd0da2ac1b38f45503e203ea_17.08.22

Індія очікує на постачання другого полку зенітних ракетних комплексів С-400 "Тріумф", які були придбані в Росії. Пише ТСН. 

Російський опозиціонер, правозахисник та адвокат Марк Фейгін пояснив, як війна Росії проти України може змінити цю ситуацію, і чому Індія та інші країни можуть відмовитися від цих домовленостей.

Про це він розповів у інтерв'ю ТСН.ua.

"Ну ми звичайно не все знаємо, за якими цінами, що Індія, що Туреччина закуповують С-3-00. Чи це не демпінг. Потім С-300, С-400 – це не все озброєння ППО, які необхідні самій Росії для продовження бойових дій з україною. Я думаю, що вони проводять ці форуми (військово-технічний форум "Армія-2022" - ред.), щоб знайти контрагентів для закупівлі західного озброєння "сірими" схемами", - сказав він.

Сьогодні Росію підтримують декілька африканських країн. За словами Фейгіна, Путіну потрібні ці союзники, щоб отримати хоч якісь види озброєнь, якісь кошти, комплектувальні. І ці країни можуть перекупити якісь зразки як контрагент і перепродати Росії.

"Я б цього не виключав. Це конвульсії Москви щодо західного озброєння, оскільки у них не вистачає високотехнологічної продукції. Рівень нинішнього російського інноваційного ВПК (військово-промислового комплексу – ред.), там де йдеться про робототехніку, високі технології – немає нічого. Нинішній ВПК Росії не може повторити і відтворити американський Javelin. Немає технологічної бази та людей. Вони можуть його створити, але тільки років через 20, коли вже буде модифікація Javelin-100", - резюмував він.

Нагадаємо, Фейгін розповів про плани, які вигадали у Москві для анексії окупованих територій України.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Немає нічого": Фейгін про рівень розвитку воєнної промисловості Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
17.08.2022 643
Еще материалы раздела «Україна»