<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Україна
17.08.2022 456

ЗСУ будують непрохідну оборону: Наєв розповів про ситуацію на півночі країни

Українські бійці будують на півночі країни непрохідну оборону. Найбільша увага зосереджена на позиціях, які найближче знаходяться до кордону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Командування Об’єднаних Сил ЗСУ.

З такою заявою виступив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, який відвідав район виконання завдань одного з підрозділів у Північній операційній зоні та оглянув позиції та обговорив підвищення оборонних спроможностей.

Він звернув увагу на облаштування інженерних загороджень, які прикриватимуть підходи до району оборони батальйону.

"Мінування місцевості на підходах до наших оборонних позицій зберігає суттєві спроможності для відсічі наступу. Це дуже корисний бойовий досвід, який ґрунтується на тривалих бойових діях на сході нашої держави", - Наєв.

За його словами, найбільша увага зараз приділяється позиціям, які максимально наближені до державного кордону, тож підрозділи, які туди висуваються, за досить нетривалий час справно будують оборонні позиції та вживають заходів для підвищення їх стійкості.

"Морально та психологічно наші військовослужбовці готові до виконання завдань за призначенням. Ми зробимо все необхідне, щоб оборона на цьому напрямку була непрохідною для противника", - резюмував Наєв.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ будують непрохідну оборону: Наєв розповів про ситуацію на півночі країни 5.00 5 1
Політика / Україна
17.08.2022 456
Еще материалы раздела «Україна»