НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Політика
Україна
18.08.2022 3141

Міністр оборони пояснив, кого з чоловіків передусім призивають до армії

Збройні сили України зараз не потребують збільшення темпів мобілізації.

83727ea11045d6fc288ca9065a1f03f1_18.08.22

До лав ЗСУ передусім призивають конкретних фахівців. Пише ТСН. 

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю "Голосу Америки".

За його словами, що темпи та об'єми мобілізації встановлює Генеральний штаб ЗСУ, враховуючи потреби на фронті та втрати. Утім наразі, як він уточнив, до армії мобілізують конкретних спеціалістів, наприклад, операторів безпілотників, зв’язківців, артилеристів та ін.

"Саме Генштаб чітко знає, на якому напрямку, в якому різновиді сил чи військ потрібне заміщення, або відвести бригаду на відновлення боєздатності й замість неї ввести резерв", - пояснив міністр.

За його словами, також потрібні фахівці, які оперативно опанують засобами та озброєнням "натівських" стандартів, яке надходить українській армії.

Слід зауважити, що воєнний стан та мобілізацію в Україні подовжили ще на 3 місяці.

Нагадаємо, у Сухопутних військах пояснили, як далі буде відбуватися мобілізація в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 4
Міністр оборони пояснив, кого з чоловіків передусім призивають до армії 5.00 5 4
Політика / Україна
18.08.2022 3141
Еще материалы раздела «Україна»