<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
18.08.2022 435

ЗСУ не втратили на фронті жодної системи HIMARS, - Резніков

Українські військові за час війни не втратили жодної ракетної системи залпового вогню HIMARS. Заяви Росії про нібито знищення систем є фейковими.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра оборони Олексія Резнікова в інтерв'ю "Голосу Америки".

"Абсолютно відповідально можу сказати, жодної HIMARS не втрачено. Тому, коли ви читаєте в російських ЗМІ або медіа, соцмережах, що солдат Іванов із "Калашниковим" увірвався і побачив вантажівку, в якій знищив одночасно 12 HIMARS, можете просто посміятися, покрутити пальцем біля скроні й сказати - ну, така в них система пропаганди. Це дурниця", - заявив він.

Крім того, Резніков підкреслив, що задоволений новим пакетом допомоги від США. Він включає нові боєприпаси, артилерію та засоби протирадарної боротьби.

Нагадаємо, що США планують передати Україні зенітні ракетні комплекси NASAMS.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ не втратили на фронті жодної системи HIMARS, - Резніков 5.00 5 2
Політика / Україна
18.08.2022 435
Еще материалы раздела «Україна»