<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Політика
Україна
18.08.2022 898

Аксьонов перекрив Кримський міст, аби вивезти свою сім’ю – Жданов

Ватажок окупантів у Криму Сергій Аксьонов міг виїхати з півострова для того, аби вивезти сім’ю.

Інформація про те, що його могли викликати до Кремля, виглядає сумнівною, адже Аксьонов не бере участь у так званих "військових операціях" РФ.

Про це в ефірі телеканалу "FreeДом" розповів військовий експерт Олег Жданов. Пише ТСН. 

"Справа в тому, що ці маріонетки, які обіймають адміністративні посади в місцевих органах влади, не беруть участь у військових операціях і не впливають на хід цих військових дій. Тому навряд чи їх хтось кудись викликав. Якщо там і вживають певних заходів, то Аксьонов про це навіть не знає", - зазначив Жданов.

За словами експерта, Аксьонов та інші окупаційні органи влади у Криму, могли використати Керченський міст, аби вивезти свої сім’ї з півострову.

"Слід звернути увагу, що вчора (17 серпня - ред.) до 6 ранку міст був перекритий. Є інформація, що Аксьонов, його оточення та інші чиновники робили зелений коридор зустрічною смугою мосту для того, щоб вивезти свої сім’ї", - заявив Жданов.

Зазначимо, у Криму після вибухів люди почали цікавитися, де є найближче бомбосховище і що потрібно класти у тривожну валізку. Так, про топ питань, які сьогодні турбують кримчан, почали писати навіть підконтрольні окупантам місцеві ЗМІ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Аксьонов перекрив Кримський міст, аби вивезти свою сім’ю – Жданов 5.00 5 2
Політика / Україна
18.08.2022 898
Еще материалы раздела «Україна»