НОВИНИ ДНЯ: В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
18.08.2022 477

Як працюватиме банківська система на День Незалежності

Святковий день 24 серпня – День Незалежності України, що припадає на середу, є звичайним робочим днем, зокрема для банківської системи.

Про це йдеться у поясненні НБУ.

Там нагадали, що у період дії воєнного стану в Україні скасовані cвяткові дні, передбачені Кодексом законів про працю України.

Система електронних платежів (СЕП), система депозитарного обліку депозитарію Нацбанку депозитарної установи НБУ та система кількісного обліку депозитних сертифікатів СЕРТИФ працюватимуть у звичайному режимі.

У регуляторі також нагдали, що під час війни СЕП працює у звичайному режимі (23/7) та без перебоїв, як і у мирний час.

"Усі банки України підключені до системи та мають можливість здійснювати платежі клієнтів майже цілодобово та без вихідних", - додали в НБУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як працюватиме банківська система на День Незалежності 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
18.08.2022 477
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»