НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
18.08.2022 795

"Крим - це практично військова база": Жданов назвав основні цілі на окупованому півострові

У анексованому Криму дуже багато російських військових об'єктів.

Військовий експерт Олег Жданов назвав основні ціли в окупованому Криму, де може статися "бавовна". Пише ТСН. 

Про це він розповів 18 серпня в ефірі "FreeДом".

Так, за його словами, в анексованому Криму дуже багато російських військових об'єктів і у найближчий час "бавовна" на них буде відбуватися частіше.

"Крим - це практично військова база. Особливо за час окупації Путін навіть примудрився відновити старі радянські об'єкти, наприклад, сховище для ядерних боєприпасів вони відремонтували старе радянське і почали будувати нове. Там військова частина на військовій частині, починаючи від мису Чауда, де розташований 31-й учбовий центр ЧФ РФ, і закінчуючи ось аеродромом "Саки". Якщо йти по узбережжю, то практично через населений пункт стоїть військова частина", - говорить Жданов.

Водночас він зазначає, що в окупованому Криму кількість вибухів зростатиме та називає основні цілі.

""Бавовни" буде більше. У Криму дуже багато військових об'єктів. Але два основні мають бути. Перший - це Севастополь. Там база зберігання ракет "Калібр", які вони грузять на підводні човни і кораблі і потім запускають по Україні. Другий, а точніше він має бути першим, - Кримський міст, оскільки це основна артерія забезпечення військ", - наголошує Жданов.

Варто зазначити, що серпень в анексованому Росією Криму видався дуже неспокійним. Лише протягом тижня у різних районах півострова на декількох військових об'єктах сталася "бавовна".

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 176-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Крим - це практично військова база": Жданов назвав основні цілі на окупованому півострові 5.00 5 2
Політика / Україна
18.08.2022 795
Еще материалы раздела «Україна»