НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Політика
Україна
19.08.2022 1152

Жданов: "Крим будуть відвойовувати - партнери України дали згоду"

Вибухи у тимчасово окупованому Криму сильно послаблять російську авіацію на півдні України.

ad6c7289ca8e0dc6c66873471b4ce7ba_19.08.22

У Криму багато військрвиї об'єктів, то вибухи ще продовжаться. Пише ТСН. 

Про це сказав військовий експерт Олег Жданов в ефірі телеканалу Freedom.

"Це суттєво послабить угруповання російських військ. І те, що ми припинили палити залізничне сполучення, точніше що воно припинилось у результаті залізничних вибухів, то це вказує на те, що постачання відбуватиметься виключно автомобільним транспортом. Підкріплення техніки, боєприпасів та особистого складу будуть розтягнуті у часі", - сказав він.

Крім того, експерт не виключив, що хлопки продовжаться.

"Це тільки початок. І таких хлопків повинно стати більше. Тому що ми знаємо – у Криму багато військових об’єктів. Однак основний хлопок повинен бути, два основних хлопка, на мій погляд, повинні бути. Перший – це Севастополь, база зберігання ракет "Калібр", які вони загружають до підводних човнів та кораблів, а потім випускають по українських містах. І другий – це Кримський міст. Чому? Тому що це основна артерія постачання військ", - додав він.

На думку експерта, всі ці хлопки стануть військовою операцією з деокупації Криму.

"Далі Генштаб оцінюватиме ситуацію і прийматиме рішення. Зокрема, і за рекомендаціями наших партнерів – звільняти Крим. І далі, скоріш за все, буде прийнято рішення ввести війська до Криму", - уточнив Жданов.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму напередодні пролунали вибухи на військових об'єктах росіян. У Джанкої та Гвардійському були знищені боєприпаси, артилерійські установки та один літак.

Вибухи у Криму прокоментували у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, де заявили, що окупанти "не вміють користуватися засобами протипожежної безпеки". Це офіційна позиція українського військово-політичного керівництва.

Оценка материала:

5.00 / 1
Жданов: "Крим будуть відвойовувати - партнери України дали згоду" 5.00 5 1
Політика / Україна
19.08.2022 1152
Еще материалы раздела «Україна»