НОВИНИ ДНЯ: В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода  Дрони змінюють війну в Україні, як танки під час Першої світової, - WP  Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закуски  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїль  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.08.2022 519

Короткочасні дощі, грози та штормовий вітер: прогноз погоди на 19 серпня

У п'ятницю, 19 серпня, в Україні буде мінлива хмарність, місцями короткочасні дощі та грози. При цьому очікується штормовий вітер.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Укргідрометцентру в Facebook.

За даними синоптиків, завтра у східних та південно-східних областях очікуються короткочасні дощі та грози. Вдень в окремих районах прогнозуються град і шквальний вітер, швидкість якого сягатиме 15-20 м/с.

При цьому на решті території країни без опадів.

Вночі та вранці у більшості південних та центральних областей місцями прогнозується туман.

Вітер завтра буде переважно північно-східний, швидкість сягатиме 5-10 м/с.

Температура повітря вночі становитиме +13 +18 градусів, а на півдні та сході країни +21. Вдень температура підніметься до +25 +30. При цьому на Закарпатті температура сягатиме +35 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Короткочасні дощі, грози та штормовий вітер: прогноз погоди на 19 серпня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.08.2022 519
Еще материалы раздела «Суспільство»