НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Політика
Світ
19.08.2022 1334

На перемогу України чи на перемир'я із Путіним: політолог відповів, яку ставку зробить Захід

Російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що робити далі із війною в Україні буде вирішувати Захід, а не очільник Кремля Володимир Путін.

cbf607d6d2f8bf26308a195667ffa8d8_19.08.22

Політолог впевнений, що США та Британія будуть надалі активно постачати військове озброєння для ЗСУ, щоб Україна перемогла РФ на полі бою. Пише ТСН. 

Таку думку російський політолог висловив на YouTube-каналі "Популярна політика".

"Є дві умовні партії на Заході, які будуть вирішувати, що робити з війною. Вони, а не Путін. Якось одна партія домовиться з іншою, чи одна натисне на іншу і, відповідно, буде зроблений вибір: активізувати постачання зброї до України чи (піти на перемир'я із РФ - ред.). І я думаю, що на цій позиції стоїть Америка та Британія", - зазначив він.

Також, на думку Орєшкіна, Америка та Британія будуть воювати проти Росії Путіна і на інформаційнмоу фронті.

"Якщо ви (росіяни - ред.) впевнені, що США та Британія будуть воювати на вашому боці та підтримувати лендлізом, то повторюйте. Якщо ви впевнені, що у вас є зайві 26 млн населення, то Бог вам у допомогу. Але лендліз піде до України. І 26 млн зайвих людей у РФ немає, і воювати, зокрема і на інформаційному фронті, США та Британія будуть проти путінської Росії. Путін приводить країну до катастрофи", - додав він.

Зауважимо, раніше політолог розповів, як на росіян вплинули останні події в Криму.

Оценка материала:

5.00 / 3
На перемогу України чи на перемир'я із Путіним: політолог відповів, яку ставку зробить Захід 5.00 5 3
Політика / Світ
19.08.2022 1334
Еще материалы раздела «Світ»