НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Політика
Україна
19.08.2022 1628

У Криму - повітряна тривога: Арестович прокоментував "бавовну" у Керчі, Севастополі та Бєлгородській області

Радник голови Офісу Олексій Арестович прокоментував серію вибухів в анексованому Криму та Бєлгородській області, які лунають пізно ввечері 18 серпня.

3738c61917fb824c96a96232e78e9773_19.08.22

За словами Арестовича, на території півострова Крим чути сирени повітряної тривоги, про що раніше писали у місцевих пабліках.

Проо це радник голови повідомив у Мережі. Пише ТСН. 

  • "Авіабаза Бельбек (Крим), прильоти.
  • Повітряна тривога в Керчі.
  • Повітряна тривога в Севастополі.
  • У Бєлгородській області вибухають склади армійського рівня (20-ї армії), що воює на Ізюмському напрямку.

Як Ви розумієте - ми тут ні до чого. Курити менше треба", - написав  Арестович.

Зауважимо, у додатку "Повітряна тривога" з'явилося повідомлення, що у Севастополі лунає сирена. Згідно повідомлень у ЗМІ, тривога почалася о 23:09 і уже триває 23 хв.

Нагадаємо, останнім часом в анексованому Криму стало неспокійно. У серпні у різних районах окупованого півострова сталося "бавовна" на військових обє'ктах РФ. Пізно ввечері четверга, 18 серпня, у Керчі місцеві повідомляють про щонайменше два вибухи. За словами очевидців, звуки гучних вибухів пролунали у районі Кримського мосту.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Криму - повітряна тривога: Арестович прокоментував "бавовну" у Керчі, Севастополі та Бєлгородській області 5.00 5 1
Політика / Україна
19.08.2022 1628
Еще материалы раздела «Україна»