<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Україна
19.08.2022 653

Українців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги напередодні та в День Незалежності

Напередодні Дня Незалежності підрозділи МВС працюють у режимі підвищеної готовності. У посиленому режимі працюватимуть і під час самих святкувань.

Про це в ефірі телемарафону розповів заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін.

Він запевнив, що наступальних дій на столицю не очікується. Проте у ворога є інші "подарунки" для українців.

"Ми чудово знаємо, що російський лідер любить символізм, і тому ми чекаємо особливих сюрпризів для всіх мешканців нашої держави. Це не є таємницею, що ніякого штурму столиці чи наступу у цей день не передбачається. Водночас на озброєнні у росіян є і ракети, і авіабомби, й інше. Саме тому я закликаю громадян у ці дні дослухатися до наших порад, дотримуватись вимог комендантської години та належним чином реагувати на сигнали повітряної тривоги", - сказав Єнін.

Посадовець нагадав, що нещодавно було помічено активізацію телефонних терористів.

"Ми це вже спостерігали перед початком повномасштабного вторгнення. І вже вчора ціла низка обласних центрів України стикнулися з масованими повідомленнями щодо замінування об'єктів. Попри те, що всі повідомлення виявилися фейковими, ми не можемо гарантувати, що наступне повідомлення буде таким", - підкреслив заступник міністра.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги напередодні та в День Незалежності 5.00 5 1
Політика / Україна
19.08.2022 653
Еще материалы раздела «Україна»