<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Україна
20.08.2022 990

Більше 70% українців впевнені в правильності розвитку держави: соціолог назвав причину

Більше 70% українців вважають, що справи рухаються в правильному напрямку. Громадяни впевнені, що Україна йде до перемоги у війні.

6___484_650x410_20.08.22

Про це в інтерв'ю РБК-Україна сказав директор Соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович.

За його словами, протягом шести місяців соціологи фіксують "не просто перевагу, а шалену перевагу показника правильності розвитку держави".

"Цей показник не про статику, цей показник не про війну як таку. Все погано, безперечно, війна - це дуже погано. Цей показник про те, що наша держава і ми як суспільство, як частина цієї держави, ми рухаємося правильно", - сказав він.

Антипович зазначив, що українці борються за свою незалежність, за свої життя, за виживання, по суті.

"І те, що ми це робимо вже шість місяців - можна говорити ефективно-неефективно, більше зброї, менше зброї, багато смертей, трохи смертей, здаємо території, відвойовуємо території - все це можна обговорювати, Але ми рухаємося до перемоги", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Більше 70% українців впевнені в правильності розвитку держави: соціолог назвав причину 5.00 5 1
Політика / Україна
20.08.2022 990
Еще материалы раздела «Україна»