<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.08.2022 702

Соціолог пояснив, чому українцям не вдасться повернутися в довоєнну зону комфорту

Українці вже ніколи не зможуть повернутися в зону комфорту до 24 лютого. Довоєнного життя більше не буде.

5___530_650x410_20.08.22

Про це в інтерв'ю РБК-Україна сказав директор Соціологічної групи" Рейтинг " Олексій Антипович.

"А після війни що буде? Кожен буде облаштовувати свій двір, свій заводик, якщо хочете, свою підприємницьку діяльність, і кожен буде пробувати повернутися на старі рейки, до налагодженого життя, яке було до війни. А воно вже буде неможливо", - сказав Антипович.

За його словами, після війни українцям доведеться змінюватися. "Не буде у нас та економіка, не будуть у нас вже ті ж люди або ті ж можливості, ми будемо іншою країною хоча б через втрати. І щоб підніматися вгору, нам потрібно буде робити вихід із зони комфорту. Просто повернутися в зону комфорту до 24 лютого не вийде", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Соціолог пояснив, чому українцям не вдасться повернутися в довоєнну зону комфорту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.08.2022 702
Еще материалы раздела «Суспільство»