НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Політика
Україна
20.08.2022 1105

Виплати звільненим з полону та полоненим: в Мінреінтеграції зробили заяву

Мінреінтеграції перерахувало кошти на виплати звільненим з полону українцям і тим, хто ще за ґратами.

_gettyimages_938359284_8_650x410_20.08.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відповідне повідомлення в Telegram-каналі.

"Мінреінтеграції перерахувало 1,5 млн гривень родинам незаконно ув’язнених РФ українських громадян. Ще 6,7 млн гривень надійшли українцям, які вже звільнені з російського полону", - зазначають в міністерстві.

Зокрема, 15 сімей політв’язнів РФ отримали виплати на правову допомогу у розмірі 100 тис. гривень. Також одноразову грошову допомогу по 100 тис. гривень отримали 67 колишніх полонених, які були визнані Міжвідомчою комісією такими, що були позбавлені свободи внаслідок збройної агресії Росії проти України.

"Вказана допомога надаватиметься й іншим українським громадянам, яких звільнили з полону, та родичам тих, хто незаконно утримується РФ", - додали в відомстві.

Як повідомлялося, звільнені з полону українці і ті, хто залишився в неволі, можуть отримати виплати. Обиратиме претендентів на отримання грошової допомоги спеціальна комісія.

При цьому в Росії заявили, що в їхньому полоні перебувають близько 6 тисяч українських військовослужбовців.

Оценка материала:

5.00 / 1
Виплати звільненим з полону та полоненим: в Мінреінтеграції зробили заяву 5.00 5 1
Політика / Україна
20.08.2022 1105
Еще материалы раздела «Україна»