НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Українівсі новини дня
Політика
Україна
20.08.2022 686

Чубаров повідомляє про спалахи в морі біля Алупки і ”бавовну”

В Алупці, в морі, від берега на відстані 2-3 кілометри - 6-7 спалахів і пізніше - "бавовни", зазначив голова Меджлісу.

8b917d2834cf0ea37445c0733ca20591_20.08.22

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомляє про спалахи в морі біля Алупки і "бавовну". Пише ТСН. 

Про це він написав у Facebook.

"Хвилин 40-50 тому в Алупці, в морі, від берега на відстані 2-3 кілометри - 6-7 спалахів і пізніше - "бавовни", - зазначив Чубаров.

Він також зауважив, що "увечері правильні дрони мають властивість повертатися на позиції російських окупантів - над Aqyar/Севастополем знову безпілотники, у які орки намагаються влучити із ЗРК "Панцир-С".

"Гауляйтер окупованого Aqyar/Севастополя Развожаєв підтвердив роботу засобів протиповітряної оборони", - написав голова Меджлісу.

Нагадаємо, після ранкових вибухів в окупованому Севастополі 20 серпня на виїзді з міста утворився багатокілометровий затор у напрямку Ялти. Очевидно, люди масово намагаються залишити місто, де вранці лунали стрілянина та вибухи в районі штабу Чорноморського флоту Росії.

Зазначимо, удар по штабу Чорноморського флоту Росії в Севастополі 20 серпня міг завдати дрон-камікадзе, а заяви окупантів про збиття дрона є брехнею. Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов. Він додав, що тепер такі удари по військових об’єктах російських загарбників у Криму відбуватимуться постійно, і "хтось дає зрозуміти окупантам, що їхній час закінчився".

Оценка материала:

5.00 / 2
Чубаров повідомляє про спалахи в морі біля Алупки і ”бавовну” 5.00 5 2
Політика / Україна
20.08.2022 686
Еще материалы раздела «Україна»