<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Політика
Україна
21.08.2022 498

Визначали, хто головний: на окупованому Запоріжжі кадирівці і буряти намагалися "демілітаризувати" один одного

У Запорізькій області російські окупанти не поділили владу.

bb9369a1ee78e5e28eeed20887756446_21.08.22

Між собою перестрілялися кадирівські тіктокери і буряти. Пише ТСН. 

Про це повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко.

"У Василівці Запорізької області відбулася стрілянина між бурятами та "кадирівцями". Визначали, хто головний в місті.  Наразі достовірно невідомо скільки 200-х та 300-х з обох сторін. Але втрати серед оккупантів є. Про це повідомляють місцеві мешканці", - зазначив Цаплієнко.

Нагадаємо, що ЗСУ захопили в полон "тіктокерів" Кадирова під Соледаром.

Нагадаємо, що заради "лайків" та популярності у соцмережах чеченські бойовики Кадирова зняли на відео, як обстрілюють житлові будинки та чавлять автомобілі.

Раніше ми повідомляли, що кадирівські тіктокери встигли записати кількасекундний ролик справжнього бою і розлетітися на друзки. Бій тривав 19 секунд.

Оценка материала:

5.00 / 1
Визначали, хто головний: на окупованому Запоріжжі кадирівці і буряти намагалися "демілітаризувати" один одного 5.00 5 1
Політика / Україна
21.08.2022 498
Еще материалы раздела «Україна»