<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Політика
Європа
22.08.2022 1535

Підтримка Шольца в Німеччині впала до рекордно низького рівня

Дії Олафа Шольца на посаді канцлера і його правлячої коаліції підтримують тільки 25% населення Німеччини.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на DW.

Згідно з даними опитування Insa, в Німеччині рейтинг канцлера Олафа Шольца і правлячої коаліції опустився до найнижчого рівня за весь час з початку перебування при владі. 62% німців незадоволені роботою політика.

Роботою федерального уряду незадоволені 65 відсотків опитаних, схвалюють його кроки тільки 27 відсотків респондентів. На початку березня роботу Шольца ще схвалювали 46 відсотків німців.

З опитування також випливає, що в разі прямих виборів канцлера Олаф Шольц зараз би зайняв лише третє місце, набравши 18 відсотків голосів. Перше місце дісталося б "зеленому" міністру економіки Роберту Габеку, а друге – главі Християнсько-демократичного союзу Фрідріху Мерцу.

Нагадаємо, у Бундестазі звинуватили уряд Олафа Шольца в затягуванні війни в Україні через недостатні постачання зброї.

Також раніше у Польщі розкритикували канцлера Німеччини Олафа Шольца, який не підтримав заборону на видачу шенгенських віз росіянам. Він пояснив таке рішення небажанням ускладнювати росіянам можливості тікати від диктатури Кремль.

Оценка материала:

5.00 / 4
Підтримка Шольца в Німеччині впала до рекордно низького рівня 5.00 5 4
Політика / Європа
22.08.2022 1535
Еще материалы раздела «Європа»