<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
22.08.2022 2535

Путін втрачає владу: російський політолог спрогнозував посилення силовиків у РФ

Через війну Росії проти України Володимир Путін втрачає популярність та владу.

d71f1a4d6fd892009653959a0630ebe8_22.08.22

А тому російський диктатор зараз посилює вплив силового блоку, який за допомогою терору, може організувати Путіну перемогу на наступних виборах. Пише ТСН. 

Про це в етері 24 каналу розповів російський політолог Аббас Галлямов.

Галлямов зазначив, що свідченням того, що Путін почав "ділитись владою" зі силовиками є вирок російському депутату від КПРФ Рашкіну, якого звинуватили у незаконному полюванні.

Раніше у Кремлі ніколи не переслідували депутатів-комуністів. А цей вирок свідчить про те, що силовий блок у РФ отримав більше влади. Це свідчить про те, що Путін втрачає владу та більше не може самостійно керувати ситуацією у РФ.

"Якщо раніше він контролював Росію здебільшого завдяки політичному інструментарію, силовий інструментарій був вторинним. Простою мовою, він "достатньо чесно" вигравав свої вибори, то тепер є великий ризик, що наступні він програє", - сказав Галлямов.

За прогнозами політолога, тепер силовики ще більше контролюватимуть ситуацію в РФ.

Нагадаємо, британський полковник попереджає Україну про ймовірну зраду Заходу, яка дозволить Путіну виграти війну.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін втрачає владу: російський політолог спрогнозував посилення силовиків у РФ 5.00 5 3
Політика / Світ
22.08.2022 2535
Еще материалы раздела «Світ»