<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Політика
Росія
22.08.2022 1560

"Вбивця": у Санкт-Петербурзі невідомі розмалювали банер з портретом російського військового

На банері розміщено потрет підполковника на ім'я Султан Хашегульгов.

1354f31c9e5e818659bdb197b8aa541a_22.08.22

У російському Санкт-Петербурзі на банері з військовим з'явився напис "вбивця".

Про це повідомили місцеві пабліки у соцмережах.

Зазначається, що на вулиці Повстання невідомі розмалювали рекламний щит, який прославляє "героя" Росії, які ймовірно брав участь у війні проти України.

Варто зазначити, що раніше повідомлялося, що на території РФ є партизани, які мають антипутінські настрої.

Крім того, на території країни-окупантки з'явились люди, які називають себе учасниками "бойової організації анархо-комуністів". Саме вони взяли на себе відповідальність за диверсії на залізницях поруч із військовими частинами РФ, зокрема у Бєлгороді, коли несподівано зійшов із рейок товарний потяг. Також вони причетні до підпалів комісаріатів, веж мобільного зв'язку та автомобілів провладних активістів, які підтримують так звану "спецоперацію".

Оценка материала:

5.00 / 4
"Вбивця": у Санкт-Петербурзі невідомі розмалювали банер з портретом російського військового 5.00 5 4
Політика / Росія
22.08.2022 1560
Еще материалы раздела «Росія»