<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  Якого числа Яблучний, Медовий та Горіховий Спаси 2024 року: запишіть собі нові дати святкування  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Як Росію примусять заплатити за війну – The New York Times  Як приготувати вишневий клафуті  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Не тільки ТЦК. Хто де і як може перевіряти військово-обліковий документвсі новини дня
Політика
Україна
22.08.2022 653

Гуменюк повідомила, чи готують ЗСУ атаку на Кримський міст

За її словами, таке рішення за військовим керівництвом країни.

Начальниця об'єднаного координаційного штабу пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, чи готують ЗСУ атаку на Кримський міст. Пише ТСН. 

Про це вона сказала 22 серпня в ефірі "FreeДом".

"Тут потрібно говорити не лише про технічну готовність, а й про воєнну доцільність. А це прерогатива вищого військового керівництва. Я думаю, що воно у нас абсолютно достойне, мудре та грамотне. Дочекаємося їхнього рішення", - заначила Гуменюк.

Варто зазначити, що раніше майор резерву Армії оборони Ізраїлю Віктор Верцнер вислови думку, що незаконно зведений окупантами Кримський міст може зазнати атаки до Дня Незалежності України.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 180-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гуменюк повідомила, чи готують ЗСУ атаку на Кримський міст 5.00 5 1
Політика / Україна
22.08.2022 653
Еще материалы раздела «Україна»