<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  Якого числа Яблучний, Медовий та Горіховий Спаси 2024 року: запишіть собі нові дати святкування  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Як Росію примусять заплатити за війну – The New York Times  Як приготувати вишневий клафуті  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Не тільки ТЦК. Хто де і як може перевіряти військово-обліковий документвсі новини дня
Політика
Україна
22.08.2022 488

За які логістичні ланцюги окупантів відповідає Каховський міст: пояснення речниці "Півдня"

Каховський міст - це досить складна гідротехнічна споруда.

8e203f62bc754e5fe9eee6705a9086ef_22.08.22

Каховський міст, який зазнав неабияких пошкоджень, пов’язаний із ГЕС. Окрім нього, знищується і ремонтна техніка, яку окупанти туди підтягують.

Про це 22 серпня в ефірі "FreeДом" повідомила начальниця об'єднаного координаційного штабу пресцентру Сил оборони "Півдня" України Наталія Гуменюк.

"Це досить складна гідротехнічна споруда, оскільки вона пов’язана із ГЕС. Тому вплив на цей міст дуже обережна, філігранна робота наших артилеристів, які роблять додаткові отвори там, де вони здійснюють ремонт. Крім того, важливо, що знищується ремонтна техніка, яку вони туди підтягують. Тобто ми завдаємо пошкоджень, вони намагаються ремонтувати, ми знову завдаємо пошкоджень. Це така особлива тактика цієї специфічної війни, оскільки ми не можу одразу зруйнувати все те, що потім знадобиться нам. Ми ж хочемо вигнати їх зовсім", - сказала вона.

Нагадаємо, у Новій Каховці прогримів вибух на ворожому складі боєприпасів.

Як повідомлялося, ЗСУ влучили в четвертий окупований міст на Херсонщині.

Оценка материала:

5.00 / 2
За які логістичні ланцюги окупантів відповідає Каховський міст: пояснення речниці "Півдня" 5.00 5 2
Політика / Україна
22.08.2022 488
Еще материалы раздела «Україна»