<
НОВИНИ ДНЯ: США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвихвсі новини дня
Політика
Україна
22.08.2022 886

ЗСУ ведуть контрнаступ на Херсон - ОК "Південь"

Збройні сили України ведуть констрнаступ на Херсонському напрямку.

89da0bc0c75fb82d35352f14e2fc317c_22.08.22

Щоправда, триває він в умовах сучасної війни, а не маршовим проходом. Пише ТСН. 

Про це в ефірі національного телемарафону повідомила речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

За її словами, ЗСУ систематично і методично ведуть контрнаступ на Херсон. Їхня тактика передбачає знищення складів із боєприпасами, командних пунктів, опорних пунктів зі зброєю та особовим складом і технікою.

"Якщо всі очікували, що це буде підйом війська та маршовий прохід степами Херсонщини, то це дарма. Оскільки в умовах сучасної війни контрнаступ виглядає інакше. Це здебільшого виснаження сил ворога. Чим ми і займаємося", – сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що тактика ЗСУ "суттєво впливає" на моральний дух окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ ведуть контрнаступ на Херсон - ОК "Південь" 5.00 5 1
Політика / Україна
22.08.2022 886
Еще материалы раздела «Україна»