<
НОВИНИ ДНЯ: Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлашвсі новини дня
Політика
Україна
23.08.2022 782

Повітряні сили готові до будь-яких провокацій на День Незалежності, - ЗСУ

Повітряні сили ЗСУ допускають збройні провокації ворога до Дня Незалежності 24 серпня. Однак українські війська готові до будь-яких сценаріїв.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова речника командування Повітряних сил Юрія Ігната в ефірі телемарафону.

"Наші військові готові до будь-яких сценаріїв... розглядаються різні варіанти, кризові ситуації. Воїни Повітряних сил захищатимуть наше небо. Перш за все, потрібно знати, до чого готується ворог, ведеться постійна розвідка, потрібно знати, які сили і засоби противник сконцентрував на підступах до наших кордонів", - розповів він.

Ігнат зазначив, що українська сторона враховує і контролює наявність російських літаків і вертольотів на аеродромах в Білорусі, Росії і на території Криму, а також ракетного озброєння, яке противник зосереджує навколо українських кордонів.

"Будемо відслідковувати і намагатися адекватно відреагувати на будь - які загрози, які нам противник, ймовірно, підготував на наше головне свято", - підкреслив спікер.

Нагадаємо, співробітникам установ, розташованих в урядовому кварталі в Києві, рекомендують працювати віддалено протягом наступного тижня. Такі заходи пов'язані з підвищеним ризиком атак з боку Росії в День Незалежності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Повітряні сили готові до будь-яких провокацій на День Незалежності, - ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
23.08.2022 782
Еще материалы раздела «Україна»