<
НОВИНИ ДНЯ: Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборонивсі новини дня
Політика
Росія
23.08.2022 760

Навіщо РФ частково закриває повітряний простір у трьох областях: відповідь експерта

РФ частково закриває повітряний простір на 3 дні у трьох областях поблизу кордону України.

9ac09fdf30f0e8bce99a40347a63e9a8_23.08.22

За наявною інформацією, ворог закриває окремі ділянки повітряного простору в Липецькій, Воронезькій та Бєлгородській областях у період від 22 до 25 серпня цього року. Пише ТСН. 

Військовий експерт Олександр Мусієнко пояснив, що це означає.

"Ми прекрасно знаємо, що у Кремлі схиблені на символізмі. І, звичайно, в ці дні, які важливі для кожного українця, вони можуть готувати неприємні подарунки. Ми це розуміємо, про ці загрози відомо - вони (окупанти – ред.) готуються до посилення ракетних загроз. Повітряні сили постійно нарощують свої потужності і можливості. За минулу добу над Дніпропетровщиною збито чотири ракети. Маючи такого цинічного і жорстокого ворога, треба готуватися  і розуміти – ескалація і загроза ракетних атак можуть зрости. Саме тому відбулися важливі речі за попередній тиждень. Перше - це Росія підтягнула додаткові засоби ПВО. Це сталося через те, що була "бабовна" в Криму. Щоб вони не готували – наші ЗСУ готові до відбиття атак", - сказав він.

Раніше стало відомо, що окупанти стягнули десантно-штурмові підрозділи в Херсонську область, аби активізувати наступальні дії 23-24 серпня.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі інформаційного телемарафону попередив, що росіяни можуть обстрілювати міста України крилатими ракетами на День Незалежності, 24 серпня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Навіщо РФ частково закриває повітряний простір у трьох областях: відповідь експерта 5.00 5 2
Політика / Росія
23.08.2022 760
Еще материалы раздела «Росія»