<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
23.08.2022 449

Киянам радять закрити вікна та не виходити на вулицю

Рівень забрудненості повітря в Києві залишається високим. Київська влада радить мешканцям столиці обмежити перебування на вулиці.

“Зафіксовано наближення до гранично допустимої концентрації зважених часток (пилу). Джерело утворення пилу знаходиться за територіальними межами міста Києва. Підвищення концентрації відбувається за рахунок переміщення повітряними масами пилу з південно-східного напрямку”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що станом на 9:15 на лівому березі вміст зважених часток складає 273 мкг/м3, на правому – 316 мкг/м3 (гранично допустима концентрація – 500 мкг/м3).

Перевищення ГДК решти забруднюючих речовин, за якими здійснюються спостереження (оксид та діоксид азоту, оксид сірки, озон, формальдегід, оксид вуглецю, сірководень), не виявлено.

До поліпшення ситуації зі станом повітря рекомендовано:

  • закрити вікна вдома;

  • не виходити зайвий раз на вулицю;

  • пити багато води;

  • якщо є очищувач повітря, то увімкнути його на максимум.

Оценка материала:

5.00 / 2
Киянам радять закрити вікна та не виходити на вулицю 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
23.08.2022 449
Еще материалы раздела «Столиця»