НОВИНИ ДНЯ: Рецепт канелоні з м'ясним фаршем  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федоров  Словаччина хоче відновити відносини з Росією: до чого тут Україна  На вихідних у більшості регіонів Україні дощитиме, вдень до +27°  Лукашенко відзначився черговою цинічною заявою щодо України  В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярнішівсі новини дня
Політика
Світ
24.08.2022 607

"Убити більше росіян". Казахстан висловив протест послу України

До Міністерства закордонних справ Казахстану викликали посла України Петра Врублевського. Йому висловили протест через висловлювання в одному з інтерв'ю.

_video_52_650x410_24.08.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ Казахстану.

"Казахстанська сторона висловила свою позицію, що подібні заяви недоречні і незручні для діяльності посла іноземної держави. Такі дії не повинні завдавати шкоди дружнім відносинам між державами", - йдеться в повідомленні.

Що передувало

Посол України в Казахстані Петро Врублевський дав інтерв'ю казахстанському блогеру Діасу Кузайирову. Відповідаючи на питання про ситуацію в Україні, дипломат відповів "намагаємося вбити якомога їх більше. Чим більше ми вб'ємо росіян зараз, тим менше доведеться їх вбивати нашим дітям. Ось і все".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Убити більше росіян". Казахстан висловив протест послу України 5.00 5 2
Політика / Світ
24.08.2022 607
Еще материалы раздела «Світ»