<
НОВИНИ ДНЯ: Чи буде демобілізація? Як в Раді пояснюють відтермінування цього питання  Співвідношення добровольців та мобілізованих складає один до трьох, - Міноборони  Кекс з сухофруктами: рецепт легкої випічки на кожен день  Аспірантура і мобілізація: хто і за яких умов має право на відстрочку  Чому в Раді проти подовження терміну оновлення даних військовозобов’язаних: пояснив Завітневич  Чого боїться Путін: кремлівський "фюрер" продовжує чистки генералів і чиновників в надії виграти війну  Печиво-мафін з малиновим джемом: рецепт ароматної випічки зі Швеціївсі новини дня
Політика
Україна
24.08.2022 439

Байден оголосив про $3 млрд військової допомоги Україні

Сполучені Штати у День Незалежності України оголосили про додатковий пакет військової допомоги в розмірі 2,98 млрд доларів для українських Збройних сил.

Про це йдеться у заяві президента США Джон Байдена, пише Європейська правда.

«Сполучені Штати Америки віддані підтримці народу України, який продовжує боротьбу за захист свого суверенітету. У рамках цього зобов’язання я з гордістю оголошую про наш найбільший сьогодні транш допомоги у сфері безпеки: близько 2,98 мільярда доларів США зброї та обладнання, які будуть надані через Ініціативу сприяння безпеці Україні», – йдеться у заяві.

Байден заявив, що ці кошти дозволять Україні отримати системи протиповітряної оборони, артилерійські системи та боєприпаси, безпілотні авіаційні комплекси та радари, щоб забезпечити продовження оборони в довгостроковій перспективі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден оголосив про $3 млрд військової допомоги Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
24.08.2022 439
Еще материалы раздела «Україна»