<
НОВИНИ ДНЯ: Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардепвсі новини дня
Політика
Україна
25.08.2022 567

"Всіх замполітів, замів з тилу повністю роз'їб*ли": окупанти скаржаться на точну роботу ЗСУ

Російські окупанти продовжують зазнавати втрат серед особового складу.

4502ae28e8090d885f4a822e3f0a5d0f_25.08.22

Так, нещодавно ЗСУ ліквідували командний пункт 56 бригади ЗС РФ. Пише ТСН. 

Про це свідчить розмова двох окупантів, яку перехопило ГУР Міноборони України.

Так, двоє російських вояків телефоном поділилися один з одним життєвими проблемами.

Вони обговорили удари по Антонівському мосту в Херсонській області України, а також величезні втрати, які командування приховує від росіян.

Так, один з окупантів розповів іншому, що руйнування Антонівського мосту ускладнило росіянам логістику і зараз ним можуть хіба що доправляти поранених з фронту.

Інший окупант запитує, чи не чув він про знищення командного пункту 56 бригади.

"Їхнє управління 56 бригади - там всім п*здець. Там ракета прилетіла, всіх замполітів, замів з тилу, всіх, хто сидів в управлінні... Командний пункт був, їх всіх повністю роз'їб*ли", - ділиться окупант.

Його ж співрозмовника втрати мало турбують, він більше занепокоєний грошовим забезпеченням. Він скаржиться. що пішов воювати тільки через гроші, але їх не отримує.

"По грошах виходить так: якщо живий залишився, то почалися проблеми, розумієш? Я ж пішов тільки заради грошей, бл*дь. А їх ніх*я не дали! Тільки, бл*дь, натерпівся і даремно, розумієш? Тоді треба самоліквідуватися", - сказав окупант.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Всіх замполітів, замів з тилу повністю роз'їб*ли": окупанти скаржаться на точну роботу ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
25.08.2022 567
Еще материалы раздела «Україна»