<
НОВИНИ ДНЯ: Байден пообіцяв демократам-губернаторам "більше спати" і скасувати пізні заходи, - CNN  Підприємці змушені підвищувати зарплати українцям, - НБУ  Як діятиме процедура зі штрафами за неоновлення даних у ТЦК від 17 липня: адвокатка пояснила алгоритм  Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  Найкращий літній напій: як приготувати домашній квас з чорного хліба  Спека набирає обертів: синоптик попередила про аномальну погоду у липні  Скільки військовозобов'язаних "невидимі" для держави: нардеп шокував кількістювсі новини дня
Політика
Україна
25.08.2022 491

"Путін не зупиниться, але зараз він хоче зробити перерву" – Данілов

Диктатор Росії Володимир Путін, який розпочав варварську війну в Україні, не зупиниться, оскільки поставив на карту все.

08d743b4afe90887b90b5fc85641d2de_25.08.22

Путін буде намагатися довести війну проти України до "логічного кінця". Пише ТСН. 

Про це секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов сказав в інтерв'ю польській газеті Wyborcza.

За його словами, Путін поставив на карту все. Це буде самообман - думати, що він зупиниться. Утім, Данілов зауважив, що знищити російську армію швидко не можна, оскільки РФ використовує національні меншини у війні проти України.

"Сьогодні він хоче зробити перерву, бо бачить, що росіяни "вигоряють". Але ми знаємо, як важко сьогодні працює їхній військово-промисловий комплекс, ми знаємо, скільки у них танків і ракет, якими вони оснащені", - пояснив секретар РНБО.

З його слів, якщо переможе тоталітарна держава, "цей бумеранг полетить світом, будь-хто, використовуючи силу, зможе окупувати якусь іншу країну, і ситуація вийде з-під контролю". Проте, Данілов вказав, що Путін розуміє, що за кілька років в Україні з'явиться нове покоління, не знайоме з пережитками комунізму та СРСР, яке будуватиме країну.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін не зупиниться, але зараз він хоче зробити перерву" – Данілов 5.00 5 2
Політика / Україна
25.08.2022 491
Еще материалы раздела «Україна»