<
НОВИНИ ДНЯ: Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкостівсі новини дня
Бізнес
Економіка
25.08.2022 385

Україна почала готувати нову програму з МВФ

Кабінет міністрів переформовував робочу групу з питань координації переговорного процесу з Міжнародним валютним фондом, яка була створена у 2020 році. Група готуватиме нову програму з МВФ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на постанову від 23 серпня 2022 р. № 942.

Згідно з рішенням, очолює групу урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Юрій Буца. До групи увійшли представники Мінфіну, НБУ, Мінюсту, "Нафтогазу", Міненерго та інших відомств.

Група отримала завдання "напрацювання основних параметрів майбутньої спільної з МВФ Програми співробітництва".

Крім визначення основних параметрів програми, група також пропише "зобов’язання української сторони".

Згідно з рішенням, голова робочої групи може прийняти рішення про проведення засідання в режимі реального часу (он-лайн) із використанням відповідних технічних засобів, зокрема через Інтернет.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна почала готувати нову програму з МВФ 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
25.08.2022 385
Еще материалы раздела «Економіка»