<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
25.08.2022 519

Громадський транспорт у Києві повертається до звичайного графіка роботи

Столичний громадський транспорт повертається до звичайного графіка роботи: метрополітен знову працюватиме до 22:00, а наземний транспорт – до 22:30.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

Станції метрополітену зачиняються після відправлення останнього поїзда. Інформацію про відправлення останніх поїздів можна отримати за посиланням. Водночас у режимі укриття метро працюватиме цілодобово.

Із розкладом руху наземного транспорту можна ознайомитись за посиланням.

"Нагадуємо, що сервіс руху міського транспорту також є у новій версії застосунку "Київ Цифровий". Під час повітряної тривоги припиняється рух наземного громадського транспорту, а також рух наземними ділянками метрополітену", - зазначається в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Громадський транспорт у Києві повертається до звичайного графіка роботи 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
25.08.2022 519
Еще материалы раздела «Столиця»