<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.08.2022 563

Дощі на півдні, спека та штормовий вітер: прогноз погоди на 26 серпня

У п'ятницю, 26 серпня, в Україні прогнозується невелика хмарність і без опадів. Проте вдень у приазов'ї місцями очікується короткочасний дощ та гроза.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Укргідрометцентру в Facebook.

Вітер переважно Східний, швидкість якого сягатиме 5-10 м / с.

При цьому синоптики оголосили штормове попередження для Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Там очікується сильний вітер, швидкість якого сягатиме 15-20 м / с.

Температура повітря вночі становитиме +13 +18 градусів. На узбережжі морів температура прогріється до +22. Вдень в Україні температура повітря коливатиметься від +28 до +33 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі на півдні, спека та штормовий вітер: прогноз погоди на 26 серпня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.08.2022 563
Еще материалы раздела «Суспільство»