<
НОВИНИ ДНЯ: Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТОвсі новини дня
Політика
Світ
26.08.2022 1123

Путін шукає "переговірника": Піонтковський розповів, хто може гарантувати "фюреру" "безпечну старість"

Ситуація у російській війні в Україні змінюється, а тому Москва буде шукати шлях до перемовин.

1c88b41cfc39c4c502b95ea7545b4bcf_26.08.22

Російський дктатор Володимир Путін шукає собі "переговірника". Спочатку у цій ролі був президент Франції Еммануель Макрон, потім - турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган. Третім варантом може стати глава Китаю Сі Цзіньпін. Пише ТСН. 

Таку думку в в ефірі "24 каналу" розповів російський опозиціонер і публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, кремлівський "фюрер" сподівається, що переговірники принесуть йому "мир". Більше того - сам диктаторк нібито бореться за власне життя, адже "Путін - негідник і фашист, але не шахід".

"Спочатку такими посередниками були Макрон, Шольц і Драгі - ця трійка, яку він послав (до України - Ред.) з "італійським планом". Тоді у Путіна було безліч амбіцій. Першим пунктом було запропоновано припинення вогню, другим - двосторонні переговори про "суперечливі території "Росії і України", - наголосив Піонтковський.

Плани Москви про збереження окупованих територій провалився.

"Він (Путін - Ред.) "найняв" іншого переговорника - пана Ердогана. Однак він взяв за це величезну геополітичну ціну", - наголосив публіцист.

Саме тому зараз очільнику Кремля потрібен "переговірник", який би гарантува йому життя. Стати таким "гарантом" може президент КНР Сі Цзіньпін, вважає Піонтковський.

"Китай вже не зацікавлений у продовженні цієї безглуздої війни. Пан Сі може гарантувати Путіну безпечну старість в одному з даоських монастирів на території Китаю", - наголосив російський опозицінер.

Нагадаємо, аналітик Олексій Їжак, керівник відділу регіональної політики Національного інституту стратегічних досліджень вважає, що найближчим часом російський диктатор Володимир Путін може відйти від справ. Статися це може як за власним бажанням Путіна, так і під тиском російських еліт.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін шукає "переговірника": Піонтковський розповів, хто може гарантувати "фюреру" "безпечну старість" 5.00 5 1
Політика / Світ
26.08.2022 1123
Еще материалы раздела «Світ»