<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Європа
27.08.2022 2622

"Незалежність Білорусі – річ непорушна": Лукашенко набрався сміливості відповісти Путіну

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відповів Путіну на нібито заперечення незалежність Білорусі та України.

9ca85f95038c60962da4b08f440a635c_27.08.22

Так, нещодавно канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив про те, що в розмові з ним Володимир Путін нібито заперечував незалежність Білорусі та України. Своєю чергою, Лукашенко заявив, що "незалежність Білорусі – річ непорушна". Пише ТСН. 

Про це повідомляє білоруське видання "БЕЛТА".

Коментуючи недавні слова Шольца, Лукашенко підкреслив, що навіть не звертає уваги на це. Мовляв, таких фейків уже наслухався.

"Я знаю іншу точку зору президента Росії. Але головне не те, що говорили Шольц і Путін. А головне те, що я вам говорю: суверенітет, незалежність нашої держави - це непорушні речі. Все!" – заявив білоруський диктатор.

Нагадаємо, Лукашенко, який дозволив Путіну бомбити Україну, побажав українцям "мирного неба".

Оценка материала:

5.00 / 3
"Незалежність Білорусі – річ непорушна": Лукашенко набрався сміливості відповісти Путіну 5.00 5 3
Політика / Європа
27.08.2022 2622
Еще материалы раздела «Європа»