<
НОВИНИ ДНЯ: Квасолевий суп з капустою та ковбасою: рецепт страви з простих інгредієнтів  "Кучерявий" Місяць: вчені розкрили таємницю загадкових аномалій на поверхні супутника Землі  Президент Фінляндії оцінив, хто міг би закінчити війну в Україні "одним дзвінком телефоном"  Зеленський назвав країни, які можуть припинити війну в Україні  Кабачкова запіканка з курячим філе: рецепт нежирної літньої вечері  Успіння праведної Анни: коли будемо святкувати 2024 року, історія свята  Спека в Україні: у червні поверхня ґрунту нагрівалася до +69 °С – "Укргідрометцентр"всі новини дня
Політика
Україна
27.08.2022 512

"Ми воюємо з ідіотами": російський воєнкор "засвітив" базу окупантів і по ній вдарили ЗСУ

Блогер-пропагандист Павло Зозулин у своєму репортажі здав місце розташування бази російських окупантів у Донецьку.

003f44c0602d832a0b0cda296d10b514_27.08.22

Після цього ЗСУ "легко відпрацювали" базу загарбників. Пише ТСН. 

Про це повідомили в 72-й ОМБр ім. Чорних Запорожців.

"Ми воюємо з ідіотами. Цим ідіотам нічого не доходить: черговий рашистський воєнкор здав базу бойовиків", – йдеться в заяві.

Там додали, що Зозулин робив репортажі з бази російських військ в окупованому Донецьку і, як часто виходить у воєнкорів-пропагандистів, здав місце дислокації.

"За інформацією визначити координати було нескладно. Хлопці із ЗСУ легко "відпрацювали" базу. Результат на відео", – повідомили українські військові.

Нагадаємо, у місті Кадіївка (Стаханов) Луганської області була знищена база повітряно-десантних військ РФ та ліквідовано 200 загарбників.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Ми воюємо з ідіотами": російський воєнкор "засвітив" базу окупантів і по ній вдарили ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
27.08.2022 512
Еще материалы раздела «Україна»