<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Політика
Росія
28.08.2022 1935

У Москві спалили BMW X6 працівника Генштабу, який відповідає за військову цензуру

У Москві згоріло авто BMW X6 заступника начальника управління Генштабу збройних сил Росії Євгена Секретарьова.

3c4dd9fc25e559b0ccf3a256fefa7596_28.08.22

Підпалити авто могла жінка, яка заявила, що виступає проти війни в Україні.

Про це повідомляє російський Telegram-канал BAZA.

Зауважимо, що Секретарьов працює у восьмому управлінні російського Генштабу, яке відповідає за військову цензуру. Працівники управління стежать, щоб у ЗМІ не з'являлася "неправильна інформація" про армію РФ.

Авто працівника Генштабу стояло у дворі будинку на Ленінградському шосе і там раптово спалахнулу. Найбільше постраждала задня частина – багажник повністю вигорів.

За кілька метрів від автомобіля вигоріла трава, а також, за словами очевидців, неподалік від машини бачили підозрілу дівчину.

Згодом BAZA повідомив про начебто затримання жінки, яка підпалила авто Секретарьова. За даними джерел каналу, вона нібито заявила, що виступає проти "спеціальної воєнної операції".

Також повідомляється, що жінка облила бензином багажник автомобіля та підпалила.

Нагадаємо, в окупованій Михайлівці на Запоріжжі знайшли повішеним колаборанта Андрія Рижкова, який з приходом російських загарбників став "начальником поліції".

Оценка материала:

5.00 / 3
У Москві спалили BMW X6 працівника Генштабу, який відповідає за військову цензуру 5.00 5 3
Політика / Росія
28.08.2022 1935
Еще материалы раздела «Росія»